ΒΙΒΛΙΟ ΕΛΛ. ΑΛΟΓΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΛΛ. ΑΛΟΓΑ

Γλώσσα Ελληνικά

Όποιος διαθέτει ένα άλογο ή δουλεύει με άλογα γνωρίζει τη σημασία που έχει το να εξασφαλίζει ότι είναι υγιή, ότι έχουν καλή συμπεριφορά και ότι είναι καλά πει-θαρχημένα. Αυτό ευκολότερα λέγεται, πα-ρά γίνεται. Όπως οι άνθρωποι, έτσι και τα άλογα είναι άτομα και συχνά έχουν συγκε-κριμένα προβλήματα φροντίδας και μετα-χείρισης. Μερικά προβλήματα είναι έμ-φυτα στην ψυχολογική τους σύσταση, και άλλα μπορεί να προκαλούνται από τον άνθρωπο εξ αιτίας του περιβάλλοντος που τους παρέχει. Ακόμα, άλλα απ' αυτά μπορεί να έχουν προκληθεί από ατυχήματα ή μολύνσεις.

To Πλήρες Βιβλίο για τη Φροντίδα του Αλόγου είναι ακριβώς ό,τι λέει ο τίτλος του: ένας περιεκτικός οδηγός όλων των απόψεων φροντίδας του αλόγου. Υπάρχουν κεφάλαια για την αγορά ενός αλόγου, για τα στοιχεία της καλής ιππικής γνώσης -ιππασία, φροντίδα, ασφάλεια, ιπποσκευή και σκεπάσματα και σημειώσεις για την καθημερινή και περιοδική φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων της διατροφής, της περιποίησης, της άσκησης, του πεταλώματος και της καταπολέμησης παρασίτων.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου είναι το τμήμα που ασχολείται με ειδικά προβλήματα υγείας. Δουλεύοντας σ' αυτή τη γνώση και τη σωστή κτηνιατρική πρακτική, ο συγγραφέας περιγράφει, απεικονίζει και απαριθμεί τις πιο συνηθισμένες και εύκολα αναγνωριζόμενες ασθένειες καθώς και τα ατυχήματα από τα οποία μπορεί να υποφέρει ένα άλογο, ενώ δίνει λεπτομέρειες για τη σημειολογία, τα συμπτώματα και τις θεραπείες τους.

Με τα σαφή και ευκολονόητα σχόλια και τις εικόνες του, το Πλήρες Βιβλίο για τη Φροντίδα του Αλόγου πρέπει να πάρει τη θέση του σαν μια ανεκτίμητη προσφορά σε όλους τους ιδιοκτήτες αλόγων.

Διαστάσεις 22*30 εκατοστά, σελίδες 208

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Views: 679
  • Κατασκευαστής: Βασδέκης
  • Κωδικός Προϊόντος: .370587
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 44,80€

Ετικέτες: ΒΙΒΛΙΟ ΕΛΛ. ΑΛΟΓΑ, Αλλα Βιβλία

Loading...